Uw Hondenuitlaatservice

Stapper Dogs is één van een selecte groep houdenuitlaatservice’s die een vergunning heeft om in het Amsterdamse Bos te mogen lopen met 8 honden per wandeling.  Deze vergunningen geeft ons het recht om met 5 t/m 8 honden per groep gebruik te mogen maken van het bos.  Aan deze vergunning/ ontheffing welke wordt afgegeven in samenwerking met de boswachterij en de gemeente Amsterdam, hangen verplichtingen. Dit alles om ervoor te zorgen dat de groepen geen overlast veroorzaken voor andere recreanten in het bos, hetgeen samenhangt met de waarden van Stapper Dogs.

https://www.amsterdamsebos.nl/lijstcommercieel/

 

Van maandag tot en met vrijdag gaan wij dagelijks  naar het Amsterdamse Bos voor een wandeling van minimaal een uur.   Op maandag, dinsdag en donderdag verzorgen we twee wandelingen per dag. Op woensdag en vrijdag hebben we alleen een ochtendwandeling.

  • Voor de eerste wandeling zijn we rond 11.30 in het bos en voor de tweede wandeling rond 14.30 uur.
  • Uiteraard zijn deze tijden enigszins variabel afhankelijk van onder anderen de verkeersomstandigheden.
  • Gemiddeld gaan er 6 honden mee per groep. Doordat alle honden met een bepaalde regelmaat mee gaan, kennen de honden elkaar goed.
  • De groepen worden nauwkeurig samengesteld, waarbij rekening wordt gehouden met de karakters van de honden.
  • Wij vinden het van groot belang dat uw hond zich op zijn of haar gemak voelt in de roedel.
  • Alle honden lopen in principe los. Het is dan ook belangrijk dat uw hond gehoorzaam is en goed naar zijn of haar naam luistert.
  • Tijdens de wandeling krijgt uw hond ruim de mogelijkheid om te rennen, spelen, snuffelen en uiteraard zijn of haar behoeften te doen.

Voor u als klant kan het gezien worden als een kwaliteitskeurmerk. Uitlaatservices die hun honden niet onder controle hebben, wordt een vergunning ontzegt of ontnomen.